KenniscentrumAlgemene informatie › Poliklinieken › Poliklinieken Slaapcentrum

Poliklinieken Slaapcentrum

Binnen het Slaapcentrum Slingeland is een nauwe samenwerking tussen de longartsen, KNO-artsen, neurologen en kaakchirurgen.
Voor een afspraak bij het Slaapcentrum Slingeland heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts (Zie Gang van zaken).
De eerste combinatie-afspraak vinden plaats op één dagdeel (ochtend of middag met twee verschillende artsen.
Het eerste bezoek aan de specialisten van het Slaapcentrum vindt plaats op één van de volgende poliklinieken in het Slingeland Ziekenhuis:

Verhinderd

Bent u verhinderd voor een afspraak? Belt u dan zo spoedig mogelijk naar het Slaapcentrum Slingeland, telefoonnummer (0314) 32 95 20.

Wat neemt u mee

Neemt u bij uw bezoek aan de specialist het volgende mee:
  • een geldig legitimatiebewijs: paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingenkaart. Komt u voor het eerst naar het Slingeland Ziekenhuis of zijn uw gegevens gewijzigd? Meldt u zich dan vóór uw afspraak bij de Inschrijfbalie in de centrale hal. 
  • de verwijsbrief van uw huisarts;
  • uw actuele medicatieoverzicht (verkrijgbaar bij de apotheek) of uw medicijnen in de originele verpakking.
Tijdens uw afspraken bij de specialisten bespreekt u uw klachten met hen. Ook doen de specialisten lichamelijk onderzoek om een mogelijke oorzaak van uw klachten te vinden.

Vragen

Heeft u vragen over het Slaapcentrum Slingeland, neem dan contact op met het secretariaat van het Slaapcentrum Slingeland. Het secretariaat is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (0314) 32 95 20.Deel deze pagina: