Kenniscentrum › Slaapcentrum Slingeland

Slaapcentrum Slingeland

Welkom

In Nederland heeft twintig tot dertig procent van de bevolking last van slaapproblemen. Er zijn nogal wat mensen die klagen over hun nachtrust.
Deze website is gemaakt om u zo volledig mogelijk te informeren over slaap, slaapstoornissen, relevante onderzoeken en behandelingen die het slaapcentrum van het Slingeland Ziekenhuis plaatsvinden.
Dit kenniscentrum is een onderdeel van de website www.slingeland.nl, waarop u alle informatie over het ziekenhuis en andere specialismen kunt vinden. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt. De ziektebeelden zijn eenvoudig beschreven en proberen u een houvast te geven in de enorme hoeveelheid informatie die het internet biedt.

Blog

Voor het blog schrijven zorgprofessionals die betrokken zijn bij het Slaapcentrum over hun ervaringen, nieuwe ontwikkelingen, statistieken en opvallende nieuwtjes. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt en u kunt altijd een reactie achterlaten.

Forum

Het forum is een platform waar patiënten en zorgverleners elkaar kunnen vinden. Patiënten kunnen hier hun ervaringen delen met elkaar, reageren en vragen stellen. Het geeft de zorgverleners de mogelijkheid om naar u te luisteren en te leren. Daarnaast steunt het patiënten en hun naasten enorm om verhalen van anderen te lezen en met lotgenoten in contact te komen.


Deel deze pagina: