Kenniscentrum › Slaapcentrum Slingeland

Slaapcentrum Slingeland

Welkom

In Nederland heeft twintig tot dertig procent van de bevolking last van slaapproblemen. Er zijn nogal wat mensen die klagen over hun nachtrust.
Deze website is gemaakt om u zo volledig mogelijk te informeren over slaap, slaapstoornissen, relevante onderzoeken en behandelingen die het slaapcentrum van het Slingeland Ziekenhuis plaatsvinden.
Dit kenniscentrum is een onderdeel van de website www.slingeland.nl, waarop u alle informatie over het ziekenhuis en andere specialismen kunt vinden. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt. De ziektebeelden zijn eenvoudig beschreven en proberen u een houvast te geven in de enorme hoeveelheid informatie die het internet biedt.

Topkliniek 

Het Slingeland Ziekenhuis heeft 5 sterren gekregen van de ApneuVereniging voor haar Slaapcentrum. Daarmee behoren wij tot de 6 Topklinieken van Nederland voor de behandeling van Apneu patiënten. 

Blog

Voor het blog schrijven zorgprofessionals die betrokken zijn bij het Slaapcentrum over hun ervaringen, nieuwe ontwikkelingen, statistieken en opvallende nieuwtjes. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt en u kunt altijd een reactie achterlaten.

 
Deel deze pagina: